Les Falles de l'Alta Ribagorça

Les Falles de l'Alta Ribagorça13 Jul 08:00 - 15 Jul 20:00 - Pont de Suert
Pont de Suert

Route
More info

LES FALLES DE D'ALTA RIBAGORÇA
13 -14 i 15 JULIOL

DIA 13 DE JULIOL: ORIGEN-PONT DE SUERT
Sortida al matí, breu parada per esmorzar a càrrec del client. Arribada al nostre hotel de Pont de Suert per dinar. Continuació a la mateixa població on farem una visita guiada pel centre de fauna. Temps lliure fins l'hora de sopar. Allotjament.

DIA 14 DE JULIOL: PONT DE SUERT-AIGÜESTORTES-FALLERS DE TAÜLL
Esmorzar i sortida cap a la vall de Boí on agafarem els taxis que ens aproparan fins al Parc Nacional d'Aigüestortes, arribada i temps lliure fins al migdia. Sobre les 14h tornada cap al nostre hotel per dinar. Temps lliure fins l'hora de sopar. A l'hora assenyalada l'autobús ens portarà cap a Taüll on podrem veure la baixada per les muntanyes dels fallers que amb les seves torxes i degudament aliniats formen dibuixos, arribant al poble on hi ha la gran foguera on es canta i balla al voltant del foc, un espectacle considerat d'interès nacional. Allotjament.DIA 15 DE JULIOL: PONT DE SUERT-RODA D'ISABENA-ORIGEN
Esmorzar i sortida per tal de fer un trajecte que ens portarà a una petita població de la província d'Osca anomenada Roda d'Isabena, una guia local ens explicarà la seva història i ens ensenyarà els seus carrers. Tornada cap a l'hotel per dinar i a continuació inici del viatge de tornada.

Preu per persona: 340€
Supl. single: 50€

Inscripcions: Prèvia paga i senyal de 140€. La resta s'haurà de fer efectiva abans del 28 de Juliol 2018.

Inclou: : Hotel a Pont de Suert, pensió completa, aigua i vi als àpats, guia acompanyant, còmode autocar, taxi a Aigüestortes, assegurança de viatge.

Grup mínim 20 persones. Condicions generals i especials segons normes autonòmiques vigents en el lloc de celebració del contracte de viatge combinat i en el seu defecte, segons el R. Decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre de la llei estatal, per la defensa del consumidor i usuari. Podeu consultar les nostres condicions generals a la pàgina web www.domustravel.com.© 2018 Siguez